Sjene Prošlosti (Izgubljene Godine) – sve epizode online

Ova igrica je u rubrici: Uncategorized

http://phazer.info/img/covers/img30108-tv1675104-wide.jpg

Lijepa protagonistica Ezel utjelovljenje je dobre i krhke djevojčice koja izrasta u izvrsnu kirurginju. Jednog sudbonosnog dana sretne svoja dva najbolja prijatelja iz sirotišta Esmera i Alija. Esmer je mafijaš, a Ali policajac. Uhvaćena u vrtlogu između dvojice najdražih muškaraca Ezel ne može poreći da prema obojici osjeća privlačnost. Serija ‘Sjene prošlosti’ je priča o ljubavnom trokutu od kojeg zastaje dah.

Tijekom kišne noći  žena pred vratima sirotišta ostavlja malenu djevojčicu. Ona je kći lijepe sedamnaestogodišnje Rose. Rosa je pokćerka najbogatijeg čovjeka u Bugarskoj koja je ostala trudna kad ju je on silovao. Kako bi se spriječio skandal obitelj je Rosu poslala u Istanbul, te joj rekla da je njezino tek rođeno dijete umrlo. Dječak Esmer ima samo pet godina i najneposlušnije je i najprkosnije dijete u sirotištu. S tugom u očima promatra kišu te ugleda ženu kako ostavlja bebu pred sirotištem. Ali je Esmerov najbolji prijatelj, istih su godina. Esmer protrese Alija da se probudi te otrče na prag kako bi vidjeli malenu bebu. Esmer stidljivo pogleda dijete te ga uzme u naručje kao da se boji da će ga povrijediti. U njegovu se naručju dijete smiri i prestane plakati.

Nakon sedam godina…

Osoblje djevojčici koja je ostavljena u dvorištu sirotišta daje ime Ezel. Esmer i Ali je pak zovu Ezo. Ezel boluje od astme, pa je Ali i Esmer nikada ne ostavljaju samu i štite je od svega. Toliko vole Ezo da je ta ljubav jača od bratske i prijateljske. Tada se dogodi dan kada bogata obitelj bez djece posvaja Ezo. Nenadan rastanak troje djece bolan je i slama srca. Ali je tužan, a Esmer pun bijesa. Ezo je jedino što je imao. Iako joj ne zna ime, iako je tek dvanaestogodišnjak, u srcu mu je neizdrživa bol ljubavi. Nakon toga Esmer zapali sirotište i pobjegne. Nakon požara i Esmerova odlaska, Ali se sasvim povlači u sebe. Ubrzo se upiše u policijsku školu i on također odlazi iz sirotišta.

Ovo je jedna od rijetkih serija koju gledas bukvalno bez daha.Esmerova/Krstaseva ljubav/je meni najjaca ikad!On je extra lik,serija je vise nego interesantna,iako su u zadnjih 10-tak epizopda preterali sa mastom,sto je bacilo sijenu na seriju/koja je do tad bila vise nego dobra/!Ali je preporucujem!Saruhan je /bar meni/posebno privlacan,ako ne i naj turski glumac/a bas ih ima mnogo privlacnih/.

Ja sam seriju odgledala letos,a dok je trajala sve zenske iz mog okruzenja su otkinule prosto za njim!Bio je predmet mastanja cura od 7 do77/malo sale/,gledala sam na stotine serija ali nikad me tip nije toliko zaludio!Mozda je to i zbog uloge i predivno odglumljene ljubavi,ali KRSTAS je poseban.

Epizoda 1

Epizoda 2

Epizoda 3

Epizoda 4

Epizoda 5

Epizoda 6

Epizoda 7

Epizoda 8

Epizoda 9

Epizoda 10

Epizoda 11

Epizoda 12

Epizoda 13

Epizoda 14

Epizoda 15

Epizoda 16

Epizoda 17

Epizoda 18

Epizoda 19

Epizoda 20

Epizoda 21

Epizoda 22

Epizoda 23

Epizoda 24

Epizoda 25

Epizoda 26

Epizoda 27

Epizoda 28

Epizoda 29

Epizoda 30

Epizoda 31

Epizoda 32

Epizoda 33

Epizoda 34

Epizoda 35

Epizoda 36

Epizoda 37

Epizoda 38

Epizoda 39

Epizoda 40

Epizoda 41

Epizoda 42

Epizoda 43

Epizoda 44

Epizoda 45

Epizoda 46

Epizoda 47

Epizoda 48

Epizoda 49

Epizoda 50

Epizoda 51

Epizoda 52

Epizoda 53

Epizoda 54

Epizoda 55

Epizoda 56

Epizoda 57

Epizoda 58

Epizoda 59

Epizoda 60

Sviđa ti se igra?
3 / 5 (4 votes)

Vaši komentari:

sjene prošlosti epizode, sjene prošlosti serija epizode, sjene proslosti, serija sjene prošlosti sve epizode, sjene prošlosti sve epizode, izgubljene godine, sjene prošlosti youtube, sjene prošlosti zadnja epizoda, kako vrijeme prolazi sadržaj epizoda, sjene prošlosti 60 epizoda, sjene proslosti online, sjene prošlosti 60

Popularno s drugih stranica

Igre Oblačenja

Zabavi se uz super igre oblačenja i pokaži si modni stručnjak.

Igre Šišanja

Jesi li ikada poželjela biti frizerka? Sada možeš isprobati kako je to.

Disney Igre

Disney princeze pozivaju te da im se pridužiš u novim avanturama.

Barbie

Pogledaj popis najboljih Barbie Igara za Djevojčice.

Winx

Zaviri u čarobni svijet Winxica i pridruži se njihovim novim avanturama.

Bratz

Zaigraj najbolje Bratz Igre i zabavi se uz svoje omiljene tinejdžerice.

Dora Istražuje
Štrumfovi
Monster High
Ben 10
Batman
Spiderman

Najbolje Igre po vašim ocjenama:

Napravi Kuću – Peppa Pig Igre

Napravi Kuću – Peppa Pig Igre (4.3)

Ninjago Dvoboj u Areni – Lego Ninjago Igre

Ninjago Dvoboj u Areni – Lego Ninjago Igre (4.2)

Barbie Doktorica – Igre Doktora

Barbie Doktorica – Igre Doktora (4.3)

Igre Zubara – Stomatološka Ordinacija

Igre Zubara – Stomatološka Ordinacija (4.3)